ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Η απεγκατάσταση κλιματιστικού χρειάζεται να γίνει με προσοχή από τεχνίτη ψυκτικό, ώστε το κλιματιστικό να είναι έτοιμο να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε άλλο σημείο επιθυμείτε. Οι ειδικοί της iQservice είναι στη διάθεσή σας για την απεγκατάσταση του κλιματιστικού γρήγορα, εξειδικευμένα και εύκολα.

 

Διαδικασία

 

Βγάζουμε τις τάπες των βαλβίδων και συνδέουμε τον μπλε σωλήνα με τις βαλβίδες αερίων. Στη συνέχεια κλείνουμε με κλειδί allen τη βαλβίδα υγρού, έχοντας μαζέψει το ψυκτικό στην εξωτερική μονάδα. Ανοίγουμε το καπάκι από το τερματικό της εξωτερικής μονάδας και στη συνέχεια αποσυνδέουμε τα καλώδια. Έπειτα ξεσφίγγουμε τα ρακόρ και αφαιρούμε τη σωλήνα των μανομέτρων. Στην συνέχεια ταπώνουμε τις άκρες με ταινία.

Μεταφέρουμε τις μονάδες σε μία θέση συνδέουμε τους σωλήνες σφίγγοντας τα ρακόρ. Αφού συνδεθούν κάνουμε το απαραίτητο check. Πρέπει να δημιουργήσουμε για λίγα λεπτά το απαραίτητο κενό, ώστε να διαπιστώσουμε ότι όλα λειτουργούν ομαλά.

 

Συσκευασία και μεταφορά κλιματιστικού

 

Είτε πρόκειται να γίνει απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση είτε απλή αποξήλωση, είναι ανάγκη να συσκευαστεί το κλιματιστικό για να προστατευτεί από χτυπήματα και να μην εισβάλλει σκόνη στα τμήματά του.

 

Το καλύτερο υλικό συσκευασίας είναι το πλαστικό σελοφάν με τις κυψελίδες αέρα. Για καλύτερα αποτελέσματα, είναι καλό να πλένεται με νερό και ειδικό καθαρτικό, το κουτί.

 

Η μεταφορά της εξωτερικής μονάδας πρέπει να γίνεται πάντα όρθια γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε να χάσετε τα λάδια του συμπιεστή.

 

Η iQservice είναι στη διάθεσή σας για την απεγκατάσταση οποιουδήποτε air condition, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

  • Άμεση εξυπηρέτηση στον χώρο σας
  • Τήρηση χρονοδιαγραμμάτων, χωρίς καθυστερήσεις

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Iqservice