ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Οι προϋποθέσεις μιας καλής υδραυλικής εγκατάστασης είναι πολλές και τηρούνται όλες από το έμπειρο προσωπικό της iQservice που διαθέτει την καλύτερη τεχνογνωσία.

 

Για την υδραυλική εγκατάσταση μπάνιου που αφορά σωλήνες, θέρμανση και καλοριφέρ μπάνιου, πραγματοποιείται ο βέλτιστος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, ώστε η εγκατάσταση να γίνει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.

 

Επιλογή υλικού

 

  • Ο χαλκός είναι ο ιδανικός για τις σωληνώσεις ύδρευσης σε συνδυασμό με τις σωληνώσεις θέρμανσης
  • PVC υλικό για την αποχέτευση
  • Πολυστρωματικές σωλήνες για την κατασκευή ύδρευσης και θέρμανσης
  • Πράσινη σωλήνα

 

Η υδραυλική εγκατάσταση μπάνιου είναι μία από τις σημαντικότερες εργασίες στο σπίτι σας. Από αυτό το νερό, λειτουργούν τόσο οι ηλεκτρικές συσκευές μπάνιου όσο η μπανιέρα και η τουαλέτα.

 

Εγγυόμαστε ότι σε περίπτωση βλάβης, τα υλικά των σωληνώσεων είναι ποιοτικά, ώστε η βλάβη να μην επεκταθεί σε άλλο σημείο της εγκατάστασης, παρά μόνο να περιοριστεί στο αρχικό σημείο. Οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί, είναι υπεύθυνοι και για το καλοριφέρ (μπάνιου) ώστε η πορεία του νερού να είναι η σωστή, προς αποφυγή διαρροών στο σύστημα ύδρευσης.

 

Για να μην προκύψουν περαιτέρω έξοδα

 

Η συνεργασία σας με επαγγελματίες υδραυλικούς είναι πολύ σημαντική, καθώς σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, το κόστος αντικατάστασης σωληνώσεων είναι μεγάλο. Για να αποφύγετε οποιαδήποτε μελλοντικά προβλήματα, είναι σημαντικό να έχουν δημιουργηθεί σχέδια για την υδραυλική εγκατάσταση καθώς και μία ολοκληρωμένη έρευνα του χώρου εργασιών.

 

Καινοτόμες ιδέες ανακαίνισης

 

Ακολουθούμε όλες τις σύγχρονες τάσεις στις υδραυλικές εγκαταστάσεις και σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Iqservice