ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η σύνδεση της ηλεκτρικής κουζίνας πρέπει να γίνει από αδειούχους ηλεκτρολόγους ακολουθώντας συγκεκριμένη διαδικασία για την απαλλαγή οποιουδήποτε προβλήματος. Ακολουθούνται ισχύοντες κανονισμοί και διατάξεις με βάση τα νέα πρότυπα στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

 

Η σύνδεση της ηλεκτρικής κουζίνας στο ρεύμα και η εγκατάσταση στα καλώδια είναι διαδικασίες που αναλαμβάνουν με 100% επιτυχία οι τεχνικοί της iQservice.

 

Ποιες είναι οι μετρήσεις και προεργασία για την εγκατάσταση της κουζίνας σας:

 

  • Έλεγχος γείωσης
  • Έλεγχος του ρελέ διαρροής
  • Έλεγχος στην αντίσταση μόνωσης των καλωδίων
  • Αν είναι απαραίτητες, ρυθμίσεις στον ηλεκτρικό πίνακα

 

Όταν όλα είναι έτοιμα, η κουζίνα προετοιμάζεται για να συνδεθεί. Μέσα σε λίγο χρόνο είναι έτοιμη με τη σωστή συνδεσμολογία!

 

Συνοπτικά τα στάδια

 

Για αρχή ο επαγγελματίας ηλεκτρολόγος θα ξεχωρίζει τους αγωγούς γείωσης στο κουτί σύνδεσης και θα διακόψει την παροχή ρεύματος της κουζίνας από το ηλεκτρολογικό πίνακα. Αφού συνδεθεί ο αγωγός γείωσης στο αντίστοιχο σύμβολο και αναγνωριστεί η συνδεσμολογία σύνδεσης, ενώνεται η ηλεκτρική κουζίνα με καλώδιο στην παροχή και είναι έτοιμη.

 

 

Γιατί είναι απαραίτητο να καλέσετε τον ειδικό της iQservice;

Η σύνδεση της κουζίνας κάθε εταιρείας (Siemens, Bosch, Zanussi, Aeg) είναι πολύ σημαντικό να γίνει από ειδικό. Γι’ αυτόν είναι μία απλή διαδικασία που μέσα σε λίγη ώρα θα έχε εκτελεστεί. Αν δεν γίνει σωστά η συνδεσμολογία, τότε κινδυνεύετε από εμφάνιση βλαβών που πιθανότατα να μην καλύπτονται από την εγγύηση!

 

Στο τέλος κάθε σύνδεσης θα γίνει επίδειξη της λειτουργίας της κουζίνας, ώστε να μπορείτε να την χρησιμοποιείτε, χωρίς να αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα, από την πρώτη στιγμή.

 

Καλέστε το ειδικό προσωπικό για την σύνδεση μονοφασικής, διφασικής και τριφασικής κουζίνας στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Iqservice