ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Η ομάδα των ηλεκτρολόγων μας είναι στη διάθεσή σας για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας!

 

Οι αυξανόμενες απαιτήσεις για μία πιο άνετη διαβίωση μετατρέπουν την διαδικασία ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε σύνθετη εργασία που για την επιτυχία της χρειάζεται ειδική μελέτη και προεργασία αποκλειστικά από έμπειρο προσωπικό.

 

Η εγκατάσταση νέου ηλεκτρολογικού δικτύου οικίας είναι μία από τις πιο σημαντικές και πρώτες εργασίες που λαμβάνουν χώρα σε κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο για λειτουργικότητα, ευκολία και άνεση.

 

Για να ολοκληρωθούν οι ηλεκτρολογικές εργασίες είναι απαραίτητη η συμβολή ηλεκτρολόγων, για την επιλογή των σωστών υλικών και καλωδίων. Οι πιστοποιημένοι εγκαταστάτες μας και οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι θα προσφέρουν ένα ασφαλές, λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Είμαστε δίπλα σας για κάθε ανάγκη

 

Το σπίτι σας έχει μεγάλες ανάγκες και το νέο ηλεκτρολογικό δίκτυο θα καλύψει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο ως προς την λειτουργικότητά του. Πρίζες, διακόπτες, ηλεκτρικές συσκευές, κλιματισμός, θέρμανση όλα αυτά υποστηρίζονται από το καινούργιο δίκτυο.

 

Ενδεικτικά:

 

Κουζίνα: Εγκαθίσταται κάθε καλωδίωση αυτόνομης παροχής για φούρνο, πλυντήριο πιάτων, φώτα κ.α.

 

Υπνοδωμάτια και σαλόνι: Φωτιστικά, διακόπτες αλερετούρ, πρίζες και τοποθέτηση μονοφασικού πίνακα με ρελέ & τοποθέτηση παροχής από μετρητή.

 

Σε περίπτωση ανακαίνισης, πραγματοποιείται:

 

  • Έλεγχος ηλεκτρολογικής εγκατάστασης
  • Αλλαγή ηλεκτρολογικού πίνακα
  • Αντικατάσταση όλων των πριζών με νέες

 

 

Τηρούμε πάντα τα χρονοδιαγράμματα που δίνουμε στον πελάτη και προσφέρουμε συμφέρουσες οικονομικές προσφορές!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Iqservice