ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Τα κλιματιστικά είναι πλέον αναπόσπαστο στοιχείο του σπιτιού, αφού προσφέρουν όλες τις εποχές του χρόνου την ιδανική θερμοκρασία σε ψύξη ή θέρμανση.

 

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της iQservice αναλαμβάνουν την εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων, την απεγκατάστασή τους όταν χρειάζεται, την απαραίτητη συντήρηση, την άμεση επισκευή και τη διάγνωση βλαβών, σε περίπτωση που δυσλειτουργεί το κλιματιστικό σας.

 

Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα και όχι μόνο, με αμεσότητα και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Ανάλογα με την υπηρεσία που χρειάζεστε για τα κλιματιστικά, στέλνουμε και τους κατάλληλους τεχνικούς.

 

Συγκεκριμένα, πραγματοποιούμε άμεσα τις παρακάτω υπηρεσίες:

 

  • Απεγκατάσταση του κλιματιστικού και εγκατάσταση όπου μας υποδείξετε, συνδυαστικά με μεταφορά του αν χρειαστεί
  • Πλήρης έλεγχος της λειτουργίας του και της απόδοσής του στον χώρο που βρίσκεται
  • Service του κλιματιστικού και υποστήριξη, δηλαδή καθαρισμός των μονάδων του με ειδικό εγκεκριμένο φάρμακο, ανίχνευση τυχόν διαρροών και καθαρισμός φίλτρων αέρα
  • Έλεγχος ασφαλείας της μονάδας

 

Το έμπειρο προσωπικό διασφαλίζει ότι όλες οι εργασίες σχετικά με τα κλιματιστικά θα γίνουν σύμφωνα με τις υποδείξεις του εκάστοτε κατασκευαστή, όπως προβλέπεται.

 

Οι τεχνικοί της iQservice διαφυλάττουν την υγεία σας, εγκαθιστώντας στο κατάλληλο σημείο το κλιματιστικό, διατηρώντας παράλληλα ένα καθαρό εσωτερικό περιβάλλον. Μετά την απαραίτητη συντήρηση δεν θα υπάρχουν μύκητες και μικρόβια, ενώ με την επιλογή του σωστού μηχανήματος η δαπάνη για το ρεύμα μπορεί να μειωθεί έως 30%.

 

Συμβουλευτείτε μας για το κλιματιστικό σας και δείτε διαφορά, τόσο στα έξοδα όσο και στην ατμόσφαιρα του χώρου σας!

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Iqservice