ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ – ΚΕΡΑΙΑΣ TV

Οι Επισκευές Τηλεοράσεων – Κεραίας TV και Οθόνης είναι ο τομέας εξειδίκευσης μας! Ερχόμαστε στον χώρο σας για να επισκευάσουμε TV Samsung & LG, παρέχοντάς σας και συμβουλές για την καλύτερη λειτουργία της τηλεόρασης.

 

Αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε, να επισκευάσουμε και να εγκαταστήσουμε όλων των ειδών τις κεραίες για την τηλεόραση και να κάνουμε τις απαραίτητες εργασίες για την αντικατάσταση και την επισκευή της οθόνης σε περίπτωση βλάβης.

 

 

Εγκατάσταση κεραίας

 

Η τοποθέτηση της κεραίας είναι μία εξειδικευμένη διαδικασία που μόνο ένας επαγγελματίας τεχνικός εγκαταστάτης μπορεί να εκτελέσει. Η διαδικασία απαιτεί ρύθμιση του σωστού κέντρου εκπομπής με ειδικά εργαλεία και πέρασμα των καλωδίων που είναι απαραίτητα για την τηλεόραση. Αν χρειάζεται ενισχύουμε το ψηφιακό σήμα, το κάνουμε άμεσα.

 

Είμαστε δίπλα σας και στην περίπτωση που η εγκατάσταση της κεραίας από άλλο συνεργείο δεν γίνει σωστά, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζετε μαύρη εικόνα, θορύβους στην εικόνα, μη ποιοτική εικόνα στην τηλεόραση, αποσυντονισμός καναλιών κ.α.

 

Η εύρυθμη λειτουργία της κεραίας είναι στο χέρι μας! Αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα και υψηλά κόστη σε περίπτωση βλάβης κεραίας ή ενισχυτή.

 

Ράγισε ή έσπασε η οθόνης τηλεόρασης LG, SAMSUNG

 

Οι τεχνικοί της iQservice αναλαμβάνουν να σας αντικαταστήσουν την οθόνη plasma για κάθε μοντέλο τηλεοράσεων. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένο εξοπλισμό και σας προσφέρουμε δωρεάν διάγνωση της βλάβης στον χώρο σας.

 

Άμεση λύση και επισκευή σε ράγισμα οθόνης, κάθετες γραμμές στην οθόνη, χαμηλή αντίθεση και πολλά άλλα σε προνομιακές τιμές.

 

Εγγυόμαστε για τα ανταλλακτικά και τις υπηρεσίες μας. Καλέστε μας και κλείστε ραντεβού άμεσα!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Iqservice