ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Λύσεις κλιματισμού

 

Οι επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού που προτείνει η iQservice δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο για ξενοδοχεία και εστιατόρια, γραφεία και καταστήματα, κέντρα αναψυχής και άθλησης, σε κάθε είδους κτίριο. Όση ζέστη ή κρύο κι αν κάνει έξω, η σημερινή τεχνολογία στον κλιματισμό παρέχει συστήματα βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης που καταναλώνουν πολύ λιγότερη ενέργεια και εξασφαλίζουν τέλεια εσωτερική ατμόσφαιρα σε κάθε είδους επαγγελματικές εγκαταστάσεις ανεξαρτήτως μεγέθους. Η πολυετής εμπειρία, ο σημαντικός αριθμός έργων και η συνέπεια των στελεχών της iQservice , μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Η iQservice αναλαμβάνει την εγγυημένη συντήρηση και επισκευή κάθε είδους συστημάτων θέρμανσης, ψύξης, εξαερισμού, υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Λύσεις στην επαγγελματική ψύξη

 

Οι ολοκληρωμένες λύσεις στην επαγγελματική ψύξη που προσφέρει η iQservice είναι κατάλληλες για κάθε είδους εγκαταστάσεις. Ξενοδοχεία και χώροι εστίασης, super market οιουδήποτε μεγέθους, πολυκαταστήματα και ψυκτικές αποθήκες.

Προτείνουμε ενεργειακά αποδοτικές λύσεις για χώρους ειδικών απαιτήσεων αλλά και έργα μεγάλου εύρους ψυκτικής ισχύος. Εξασφαλίζουμε τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση, μειώνουμε σημαντικά άμεσες και έμμεσες εκπομπές CO2 και περιορίζουμε το χώρο που καταλαμβάνουν οι εξωτερικές μονάδες έως και κατά 60%.

Η iQservice αναλαμβάνει την εγγυημένη συντήρηση και επισκευή ψυκτικών εγκαταστάσεων ή ψυκτικών μονάδων.

Λύσεις για καθαρό αέρα

 

Η iQservice γνωρίζει πόσο ζωτικός είναι ο καθαρός αέρας για την ευεξία μας και την ποιότητα της ζωής μας. Διαθέτοντας εξειδίκευση στον τομέα του εξαερισμού, καθαρισμού και διαχείρισης αέρα μεγάλης κλίμακας, με εμπειρία, τεχνογνωσία και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, δημιουργούμε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον σε πληθώρα επαγγελματικών εγκαταστάσεων όπως κέντρα νοσηλείας, ιατρικά κέντρα, φαρμακοβιομηχανίες αλλά και εστιατόρια, ξενοδοχεία, γραφεία, καταστήματα, κλειστούς χώρους συνάθροισης κ.α

Λύσεις για συστήματα εξοικονόμησης και ανανεώσιμης ενέργειας

 

Η iQservice έχει κατανοήσει από ετών την σημασία της εκμετάλλευσης της ηλιακής ενέργειας στον ισολογισμό των επιχειρήσεων. Σήμερα προσφέρονται συνδυαστικές λύσεις για τις ανάγκες θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης όπου η εξοικονόμηση ενέργειας από το περιβάλλον φθάνει έως το 70%. Σχεδιάζουμε, εγκαθιστούμε και συντηρούμε εγγυημένα και πιστοποιημένα συστήματα εξοικονόμησης και ανανεώσιμης ενέργειας που σας συμφέρουν.

Εφαρμογές

 

  • Γραφεία, Καταστήματα & Τράπεζες
  • Ξενοδοχεία, Μονάδες φιλοξενίας, Εστιατόρια
  • Εκπαιδευτήρια
  • Κέντρα αθλητισμού & αναψυχής
  • Κέντρα αποθήκευσης & διανομής
  • Μεταποίηση & αποθήκευση τροφίμων HACCP
  • Οινοποιεία
  • Εργοστάσια
  • Ιατρικά κέντρα & κέντρα νοσηλείας
  • Φαρμακοβιομηχανία

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ;

Iqservice