Image Name

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210 7641033

ΩΡΑΡΙΟ: 08:00–22:00 (ΚΑΘ.) 09:00–15:00 (ΣΑΒ.)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Οι επαγγελματίες τεχνικοί έρχονται στον χώρο σας όποτε κι αν τους χρειαστείτε για την επισκευή κουζίνας, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Όπου κι αν μένετε στην Αθήνα η εξυπηρέτηση είναι άμεση!

episkeui_kouz_feat-1

Επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας

Η κουζίνα είναι μια συσκευή που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Λαμβάνοντας υπόψη την καθημερινή χρήση της συσκευής, είναι πολύ πιθανό με τον καιρό να εμφανιστούν απρόσμενα προβλήματα ή δυσλειτουργίες, τα οποία θα δυσκολέψουν την καθημερινότητά σας.

Σε αυτή την περίπτωση, η συντήρηση και η επισκευή κουζίνας είναι κρίσιμη για τη διασφάλιση της αποδοτικής και ασφαλούς λειτουργίας της.

Μια καλά συντηρημένη κουζίνα εξασφαλίζει την εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνει τον κίνδυνο ατυχημάτων και πυρκαγιών, και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Επιπλέον, η βοηθά στη διατήρηση της καθαριότητας και της υγιεινής στον χώρο που μαγειρεύετε, διασφαλίζοντας την υγεία και την ευεξία της οικογένειάς σας.

Αναγνωρίζοντας πόσο μεγάλη δυσκολία θα προκαλούσε μια βλάβη στον φούρνο σας στην καθημερινή σας ζωή, η ομάδα μας είναι έτοιμη να έρθει αμέσως στον χώρο σας για την αξιολόγηση και επισκευή της ηλεκτρικής σας συσκευής. Ο καταρτισμένος συνεργάτης θα εντοπίσει τη βλάβη με ειδικό εξοπλισμό και θα σας προτείνει την επισκευή της κουζίνας, αφού πρώτα σας εξηγήσει διεξοδικά την βλάβη.

Συνεχίστε το μαγείρεμα ανενόχλητοι με επισκευή κουζίνας εντός της ημέρας. Αν η βλάβη είναι μεγαλύτερη και χρειαστεί χρόνος, θα σας ενημερώσουμε για τον ακριβή χρόνο και το κόστος.

Με την iQservice θα χτίσετε μία σχέση εμπιστοσύνης και πάντα θα είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Προσφέρουμε ολοκληρωμένη επισκευή κουζίνας, από τον έλεγχο λειτουργίας μέχρι την αντικατάσταση φθαρμένων εξαρτημάτων.

Εγγυόμαστε ότι θα μελετήσουμε για εσάς, τους πιο συμφέροντες τρόπους επισκευής κουζίνας!

Επισκευή κουζίνας: Ποια είναι η διαδικασία;

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποια δυσλειτουργία, η οποία δεν οφείλεται σε κάποιο προσωρινό πρόβλημα, όπως για παράδειγμα διακοπή του ρεύματος, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό.

Η iQservice είναι άμεσα διαθέσιμη να λύσει το πρόβλημά σας! Η έμπειρη ομάδα μας θα προβεί σε έλεγχο της συσκευής σας, ώστε να διαπιστώσει το είδος της βλάβης. Έπειτα, θα προβεί άμεσα σε αντικατάσταση, εάν αυτό είναι δυνατό. Διαφορετικά, θα σας ενημερώσει για το χρόνο που θα χρειαστεί, ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Η επισκευή κουζίνας περιλαμβάνει βήματα όπως ο καθαρισμός της συσκευής, ο έλεγχος σωστής λειτουργίας για τον εντοπισμό ενδεχόμενων προβλημάτων, καθώς και αντικατάσταση φθαρμένων ή ελαττωματικών εξαρτημάτων.

Επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας: Πότε απαιτείται;

Οι ηλεκτρικές κουζίνες είναι ηλεκτρικές συσκευές με πολυπλοκότητα, καθώς αποτελούνται από αρκετά μέρη και κυκλώματα. Αυτό σημαίνει πως οι βλάβες που ενδεχομένως προκύψουν μπορεί να ποικίλουν.

Μερικές από τις πιο συχνές βλάβες, όπου χρειάζεται η παρέμβαση ειδικού, είναι οι εξής:

 • Η θερμοκρασία του φούρνου δεν είναι η σωστή κατά τη διάρκεια του ψησίματος
 • Όταν λειτουργεί ο φούρνος ή κάποιο μάτι της κουζίνας, “πέφτει” η ασφάλεια
 • Δεν λειτουργούν ένα ή και περισσότερα μάτια της κουζίνας
 • Η πόρτα δεν κλείνει σωστά
 • Ο φούρνος δεν λειτουργεί
 • Το ρολόι δεν λειτουργεί

Στην iQservice κατανοούμε πλήρως την ανάγκη για μια λειτουργική και αποδοτική συσκευή. Για το λόγο αυτό προσπαθούμε να σας παρέχουμε πάντα άμεσα αποτελέσματα!

Επίσης, δίνουμε μεγάλη σημασία στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε, ώστε να είναι άριστης ποιότητας, να αυξάνουν τη διάρκεια ζωής της ηλεκτρικής σας κουζίνας και να μεγιστοποιούν την απόδοσή της.

Ποια είναι τα οφέλη από την άμεση επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας;

 • Εξοικονόμηση χρημάτων από την αποφυγή αγοράς νέας συσκευής
 • Βελτίωση της αποδοτικότητας και μείωση κατανάλωσης ενέργειας
 • Αύξηση της διάρκειας ζωής της συσκευής
 • Βελτίωση της ασφάλειας και μείωση του κινδύνου πυρκαγιάς
 • Διατήρηση της υψηλής ποιότητας και απόδοσης στο μαγείρεμα

Επισκευή κουζίνας: Συχνές ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει η επισκευή μιας ηλεκτρικής κουζίνας;

Το κόστος για την επισκευή κουζίνας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Μερικοί από αυτούς είναι το είδος και το μέγεθος της βλάβης, καθώς και το κόστος των ανταλλακτικών που απαιτούνται για την επισκευή.

Πόσο χρόνο παίρνει μια τυπική επισκευή;

Η διάρκεια μιας τυπικής επισκευής ηλεκτρικής κουζίνας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το είδος της βλάβης και τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών. Κατά μέσο όρο, μια απλή επισκευή μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες ώρες, ενώ πιο περίπλοκα προβλήματα μπορεί να απαιτούν περισσότερο χρόνο.

Πώς μπορώ να καταλάβω αν η κουζίνα μου χρειάζεται επισκευή;

Μπορείτε να καταλάβετε ότι η ηλεκτρική κουζίνα σας χρειάζεται επισκευή όταν παρατηρήσετε συμπτώματα όπως ανεπαρκής θέρμανση, απότομη πτώση της ασφάλειας κατά τη λειτουργία, προβλήματα με το κλείσιμο της πόρτας ή τα τζάμια, ή μη λειτουργία ενός ή περισσότερων ματιών.

Είναι ασφαλές να επισκευάσω μόνος μου την ηλεκτρική κουζίνα;

Η επισκευή κουζίνας από μη εξειδικευμένο άτομο δεν είναι ασφαλής. Οι ηλεκτρικές κουζίνες περιέχουν πολύπλοκα κυκλώματα και εξαρτήματα που μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο αν δεν χειριστούν σωστά.

Επικοινωνήστε σήμερα με την iQservice και αφήστε το πρόβλημα στα χέρια των ειδικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η iQservice σήμερα έχει χτίσει μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες

ΠΟΛΥΠΕΙΡΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η iQservice σήμερα είναι μία πολύπειρη, σύγχρονη και δυναμική τεχνική εταιρεία υπηρεσιών

ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Η iQservice σήμερα έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και παρέχει τις υπηρεσίες της σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, με πλήρως εγγυημένη αποτελεσματικότητα και συνέπεια

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

aporofitiras_sample

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ

kouzina_egkatastasi

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

egkatastasi_psygeiou

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΥΓΕΙΟΥ

episkeui_psygeiou

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΟΥ

egkatastasi_plynt

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ & ΠΙΑΤΩΝ

episkeui_pilit

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ & ΠΙΑΤΩΝ

episkeui_il_sysk

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ

Καλέστε μας Στείλτε μας email
espa-banner