ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210 7641033

ΩΡΑΡΙΟ: 08:00–22:00 (ΚΑΘ.) 09:00–15:00 (ΣΑΒ.)

ΕΛΕΓΧΟΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ TV

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Οι Επισκευές Τηλεοράσεων – Κεραίας TV και Οθόνης είναι ο τομέας εξειδίκευσης μας! Ερχόμαστε στον χώρο σας για να επισκευάσουμε TV Samsung & LG, παρέχοντάς σας και συμβουλές για την καλύτερη λειτουργία της τηλεόρασης.

Αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε, να επισκευάσουμε και να εγκαταστήσουμε όλων των ειδών τις κεραίες για την τηλεόραση και να κάνουμε τις απαραίτητες εργασίες για την αντικατάσταση και την επισκευή της οθόνης σε περίπτωση βλάβης.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ

Η τοποθέτηση της κεραίας είναι μία εξειδικευμένη διαδικασία που μόνο ένας επαγγελματίας τεχνικός εγκαταστάτης μπορεί να εκτελέσει. Η διαδικασία απαιτεί ρύθμιση του σωστού κέντρου εκπομπής με ειδικά εργαλεία και πέρασμα των καλωδίων που είναι απαραίτητα για την τηλεόραση. Αν χρειάζεται ενισχύουμε το ψηφιακό σήμα, το κάνουμε άμεσα.

Είμαστε δίπλα σας και στην περίπτωση που η εγκατάσταση της κεραίας από άλλο συνεργείο δεν γίνει σωστά, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζετε μαύρη εικόνα, θορύβους στην εικόνα, μη ποιοτική εικόνα στην τηλεόραση, αποσυντονισμός καναλιών κ.α.

Η εύρυθμη λειτουργία της κεραίας είναι στο χέρι μας! Αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα και υψηλά κόστη σε περίπτωση βλάβης κεραίας ή ενισχυτή.

ΡΑΓΙΣΕ Η ΕΣΠΑΣΕ Η ΟΘΟΝΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ LG, SAMSUNG

Οι τεχνικοί της iQservice αναλαμβάνουν να σας αντικαταστήσουν την οθόνη plasma για κάθε μοντέλο τηλεοράσεων. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένο εξοπλισμό και σας προσφέρουμε δωρεάν διάγνωση της βλάβης στον χώρο σας.

Άμεση λύση και επισκευή σε ράγισμα οθόνης, κάθετες γραμμές στην οθόνη, χαμηλή αντίθεση και πολλά άλλα σε προνομιακές τιμές.

Εγγυόμαστε για τα ανταλλακτικά και τις υπηρεσίες μας. Καλέστε μας και κλείστε ραντεβού άμεσα!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ LG & SAMSUNG – ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΕΡΑΙΑΣ TV

Η IQ SERVICE ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

Η ομάδα μας αναλαμβάνει επισκευές τηλεοράσεων (Samsung, LG κ.α.) σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ορίσουμε το ραντεβού που σας βολεύει.

ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ BRANDS;

Έχουμε τη δυνατότητα να επισκευάσουμε όλους τους τύπους των τηλεοράσεων. Ωστόσο η ομάδα μας έχει εξειδικευτεί στις νέες smart τηλεοράσεις των πιο γνωστών brands, βρίσκοντας γρήγορα και την βλάβη και την επίλυσή της. Στις περισσότερες περιπτώσεις η επισκευή της τηλεόρασης γίνεται στο ειδικό τεχνικό μας τμήμα, στον χώρο μας.

ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Η ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ;

Εξαρτάται από το μέγεθος της βλάβης και την παλαιότητα της τηλεόρασής σας.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Ναι. Την ημέρα που θα μας καλέσετε κλείνουμε το ραντεβού είτε αυθημερόν είτε άμεσα, τις επόμενες ημέρες στον χώρο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η iQservice σήμερα έχει χτίσει μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες

ΠΟΛΥΠΕΙΡΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η iQservice σήμερα είναι μία πολύπειρη, σύγχρονη και δυναμική τεχνική εταιρεία υπηρεσιών

ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Η iQservice σήμερα έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και παρέχει τις υπηρεσίες της σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, με πλήρως εγγυημένη αποτελεσματικότητα και συνέπεια

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΑΠΟ 34 ΙΝΤΣΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ TV

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΠΙΔΕΙΞΗ HOME CINEMA

ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ HOME CINEMA – ΚΕΡΑΙΕΣ

Καλέστε μας Στείλτε μας email