ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210 7641033

ΩΡΑΡΙΟ: 08:00–22:00 (ΚΑΘ.) 09:00–15:00 (ΣΑΒ.)

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Οι προϋποθέσεις μιας καλής υδραυλικής εγκατάστασης είναι πολλές και τηρούνται όλες από το έμπειρο προσωπικό της iQservice που διαθέτει την καλύτερη τεχνογνωσία.

Για την υδραυλική εγκατάσταση μπάνιου που αφορά σωλήνες, θέρμανση και καλοριφέρ μπάνιου, πραγματοποιείται ο βέλτιστος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, ώστε η εγκατάσταση να γίνει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.

  • Ο χαλκός είναι ο ιδανικός για τις σωληνώσεις ύδρευσης σε συνδυασμό με τις σωληνώσεις θέρμανσης
  • PVC υλικό για την αποχέτευση
  • Πολυστρωματικές σωλήνες για την κατασκευή ύδρευσης και θέρμανσης
  • Πράσινη σωλήνα
ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΛΙΚΟΥ

Η υδραυλική εγκατάσταση μπάνιου είναι μία από τις σημαντικότερες εργασίες στο σπίτι σας. Από αυτό το νερό, λειτουργούν τόσο οι ηλεκτρικές συσκευές μπάνιου όσο η μπανιέρα και η τουαλέτα.

Εγγυόμαστε ότι σε περίπτωση βλάβης, τα υλικά των σωληνώσεων είναι ποιοτικά, ώστε η βλάβη να μην επεκταθεί σε άλλο σημείο της εγκατάστασης, παρά μόνο να περιοριστεί στο αρχικό σημείο. Οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί, είναι υπεύθυνοι και για το καλοριφέρ (μπάνιου) ώστε η πορεία του νερού να είναι η σωστή, προς αποφυγή διαρροών στο σύστημα ύδρευσης.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΟΔΑ

Η συνεργασία σας με επαγγελματίες υδραυλικούς είναι πολύ σημαντική, καθώς σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, το κόστος αντικατάστασης σωληνώσεων είναι μεγάλο. Για να αποφύγετε οποιαδήποτε μελλοντικά προβλήματα, είναι σημαντικό να έχουν δημιουργηθεί σχέδια για την υδραυλική εγκατάσταση καθώς και μία ολοκληρωμένη έρευνα του χώρου εργασιών.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Ακολουθούμε όλες τις σύγχρονες τάσεις στις υδραυλικές εγκαταστάσεις και σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η iQservice σήμερα έχει χτίσει μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες

ΠΟΛΥΠΕΙΡΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η iQservice σήμερα είναι μία πολύπειρη, σύγχρονη και δυναμική τεχνική εταιρεία υπηρεσιών

ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Η iQservice σήμερα έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και παρέχει τις υπηρεσίες της σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, με πλήρως εγγυημένη αποτελεσματικότητα και συνέπεια

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ

Καλέστε μας Στείλτε μας email