ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210 7641033

ΩΡΑΡΙΟ: 08:00–22:00 (ΚΑΘ.) 09:00–15:00 (ΣΑΒ.)

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Η Τοποθέτηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα Σε Ταράτσα (πολυκατοικία), Κεραμοσκεπή, Μπαλκόνι στις καλύτερες τιμές της αγοράς, μόνο από την iQservice.

Οι ειδικοί τεχνικοί είναι στη διάθεσή σας για την τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα, ακόμα κι αν προϋπήρχε άλλος προηγουμένως. Όλες οι διαδικασίες γίνονται βάσει σχεδίου και με ορθό τρόπο, κατασκευάζοντας τη βάση πάνω στην οποία θα τοποθετηθεί ο ηλιακός.

  • Να σιγουρευτούμε ότι όλες οι βίδες είναι καλά σφιγμένες
  • Ο προσανατολισμός του ηλιακού είναι σωστός
  • Η τοποθέτηση συλλεκτών και βαρελιού έχει γίνει ενδεδειγμένα
Σημαντικό είναι:

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ

Η εγκατάσταση γίνεται σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Για την αποφυγή φθορών και ατυχημάτων, είναι πολύ σημαντικό να είναι καλυμμένος ο ηλιακός. Τα κρύσταλλα των συλλεκτών πρέπει να παραμείνουν σκεπασμένα.

Η σωστή θέση εγκατάστασης πρέπει να είναι μακριά από την υδραυλική εγκατάσταση και η συλλεκτική επιφάνεια να βλέπει την κατεύθυνση του γεωγραφικού νότου. Η θέση αυτή δεν πρέπει να καλύπτεται από δέντρα ή κάποιου άλλου είδους σκίαση για να μπορεί να παραμένει τουλάχιστον 4 ώρες σε ανεμπόδιστη έκθεση στον ήλιο.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗ

Η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σε κεραμοσκεπή γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως σε ταράτσα μόνο που πρέπει να ελεγχθεί η κεραμοσκεπή με την αφαίρεση μερικών κεραμιδιών προκειμένου να βρεθεί το δοκάρι. Επίσης πρέπει να ελεγχθεί συνολικά η αντοχή της κεραμοσκεπής.

Αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε θερμοσίφωνα τόσο σε καινούργια όσο και σε παλιά πολυκατοικία, αλλά και σε μπαλκόνι αν προβλέπεται από τη νομοθεσία, πραγματοποιώντας όλους τους απαραίτητους ελέγχους για την μέγιστη ασφάλεια και απόδοσή του.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ

Λαμβάνοντας υπόψιν τις οικονομικές συγκυρίες, προσφέρουμε σε προνομιακές τιμές την εγκατάσταση θερμοσίφωνα με μονό ή διπλό συλλέκτη.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ;

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι από τις πιο αποδοτικές συσκευές που μπορεί να επιλέξει κανείς για ζεστό νερό χρήσης σε όλες τις ανάγκες του χώρου του. Η τοποθέτησή του γίνεται αποκλειστικά από ειδικό προσωπικό και είναι εύκολη και γρήγορη όποιος κι αν είναι ο τύπος του θερμοσίφωνα. Η εξειδικευμένη ομάδα της IQ Service έρχεται στον χώρο σας για την εγκατάσταση του ηλιακού, χωρίς καμία καθυστέρηση!

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

Για την εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα χρειάζεται σωστή υδραυλική και ηλεκτρολογική σύνδεση. Επίσης ο τύπος του ηλιακού μπορεί να καθυστερήσει περισσότερο ή να επιταχύνει αναλόγως τον χρόνο εργασιών μέχρι την λειτουργία του. Την ίδια ημέρα που αρχίζουν οι εργασίες, τελειώνουν κιόλας.

ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ);

Ναι! Ο ηλιακός έχει αξιόπιστη τεχνολογία, η τοποθέτησή του είναι εύκολη, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, αυτονομία, ανεξαρτησία και μεγάλη απόδοση.

ΜΠΟΡΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ;

Η τοποθέτηση του ηλιακού, μπορεί να γίνει σε ταράτσα οποιουδήποτε σπιτιού. Από μονοκατοικία μέχρι πολυκατοικία, χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να εγκατασταθεί σε μέρος το οποίο τις περισσότερες ώρες της ημέρας έχει ήλιο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η iQservice σήμερα έχει χτίσει μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες

ΠΟΛΥΠΕΙΡΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η iQservice σήμερα είναι μία πολύπειρη, σύγχρονη και δυναμική τεχνική εταιρεία υπηρεσιών

ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Η iQservice σήμερα έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και παρέχει τις υπηρεσίες της σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, με πλήρως εγγυημένη αποτελεσματικότητα και συνέπεια

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ

Καλέστε μας Στείλτε μας email