ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210 7641033

ΩΡΑΡΙΟ: 08:00–22:00 (ΚΑΘ.) 09:00–15:00 (ΣΑΒ.)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Επισκευές Ψυγείων και Service από το ειδικό προσωπικό της iQservice! Θα βρείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, με εξειδίκευση σε εταιρείες όπως Bosch & Pitsos, ΜieleLGSiemens και άλλες.

Επισκευή ψυγείου

Το ψυγείο είναι μία συσκευή που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Ίσως πρόκειται και για την πιο σημαντική συσκευή της κουζίνας σας. Μια βλάβη στο ψυγείο, μπορεί μέσα σε λίγη ώρα να προκαλέσει αλλοιώσεις στα τρόφιμα, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στον προγραμματισμό σας και γενικά σε ό,τι συνεπάγεται με την συντήρηση τροφίμων.

Επομένως η άμεση επισκευή του είναι σημαντική, καθώς διασφαλίζει την αποδοτική και συνεχή λειτουργία του. Επιπλέον, ένα ψυγείο που λειτουργεί σωστά, διατηρεί φρέσκα τα τρόφιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και εξοικονομεί ενέργεια.

Επισκευή ψυγείων από την iQservice

Η iQservice έχει στη διάθεσή της εξειδικευμένους τεχνικούς, για να σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στην επισκευή ψυγείων.

Οι πιο συχνές υπηρεσίες που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας αφορούν την αλλαγή φοράς πόρτας, τον πλήρη έλεγχο και το γέμισμα του φρέον – εφόσον χρειάζεται – για να βελτιώσουμε τη λειτουργία του, καθώς και την αλλαγή φίλτρων, εφόσον αυτό είναι το πρόβλημα.

Σε περιπτώσεις που η βλάβη είναι μεγαλύτερη, ο τεχνικός πραγματοποιεί λεπτομερή έλεγχο και σας εξηγεί αναλυτικά τι συμβαίνει. Έπειτα από μελέτη, σας συμβουλεύει για το αν συμφέρει να επισκευάσετε τη βλάβη ή να αγοράσετε καινούριο ψυγείο.

Η iQservice προσπαθεί πάντα να σας προσφέρει γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας πως το ψυγείο σας θα επιστρέψει στην κανονική λειτουργία του το συντομότερο δυνατό.

Γιατί να μας επιλέξετε;

 • Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
 • Παρέχουμε άμεση ανταπόκριση, εξυπηρέτηση και επισκευή βλάβης, όταν αυτό είναι δυνατό.
 • Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.
 • Διαθέτουμε εμπειρία σε όλες τις γνωστές μάρκες ψυγείων, όπως Bosch, Pitsos, Miele, Lg, Siemens.

Πώς θα καταλάβετε ότι το ψυγείο σας χρειάζεται άμεσα επισκευή;

 • Τα τρόφιμα αλλοιώνονται πριν την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.
 • Η λειτουργία του είναι εντελώς αθόρυβη ή κάνει ασυνήθιστους θορύβους.
 • Το κουδουνάκι χτυπάει για αλλαγή συμπιεστή.
 • Συλλογή υγρών γύρω από το ψυγείο. Σημαίνει ότι οι σωληνώσεις μπορεί να είναι σπασμένες ή το δοχείο συλλογής υγρού έχει σπάσει.
 • Μεγάλη συσσώρευση πάγου στην κατάψυξη.
 • Καλή λειτουργία κατάψυξης, ωστόσο η συντήρηση δεν αποδίδει το ίδιο.
 • Ζέστη στο πίσω μέρος του ψυγείου.
 • Υψηλή κατανάλωση ενέργειας λόγω βλάβης στο θερμοστάτη.

Επισκευή ψυγείου: Τα οφέλη

Επισκευάζοντας άμεσα το ψυγείο σας, έχετε σημαντικά οφέλη, όπως:

 • Διάρκεια ζωής της συσκευής
 • Εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της βελτίωσης της αποδοτικότητάς της
 • Μείωση κινδύνου δυσλειτουργίας
 • Αποφυγή μη αναγκαίου κόστους αντικατάστασης

Συχνές ερωτήσεις για επισκευή ψυγείου BOSCH – PITSOS – ΜIELE – LG – SIEMENS

Συμφέρει η επισκευή ψυγείου ή να προχωρήσω σε αγορά νέου;

Το ειδικό προσωπικό της iQService είναι στη διάθεσή σας για την επισκευή του ψυγείου σας (SIEMENS, BOSCH, PITSOS, MIELE, LG κ.ά.), σε προσφορές. Οι τεχνικοί θα διαπιστώσουν την βλάβη, θα σας ενημερώσουν για το κόστος κι έπειτα εσείς μπορείτε να αποφασίσετε αν θα αγοράσετε καινούργιο ή θα επισκευάσετε το ήδη υπάρχον.

Πόσο κοστίζει μια τυπική επισκευή ψυγείου;

Το κόστος μιας επισκευής ψυγείου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη φύση της βλάβης και τα ανταλλακτικά που απαιτούνται. Σε κάθε περίπτωση οι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν λεπτομερώς τόσο για τη βλάβη, όσο και για το κόστος. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Πόσο χρόνο χρειάζεται η επισκευή ψυγείου;

Η διάρκεια μιας επισκευής ψυγείου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την πολυπλοκότητα του προβλήματος. Μικρότερες βλάβες μπορεί να διορθωθούν εντός μιας ημέρας, ενώ πιο σύνθετες μπορεί να απαιτήσουν περισσότερο χρόνο. Το προσωπικό μας θα σας ενημερώσει αναλυτικά, έπειτα από τον έλεγχο.

Τι ελέγχετε κατά την επισκευή ψυγείου;

Η ομάδα μας εξετάζει τη συσκευή σας για σημάδια φθοράς ή βλάβης στα μηχανικά και ηλεκτρολογικά μέρη. Επίσης, αξιολογεί την απόδοση της συσκευής σας και σας ενημερώνει για την ανάγκη αντικατάστασης εξαρτημάτων ή της συσκευής, εφόσον απαιτείται.

Η iQservice αναλαμβάνει επισκευή ψυγείου για όλους τους τύπους;

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την επισκευή κάθε μάρκας ψυγείου και κάθε τύπου. Άνω και κάτω κατάψυξης, ψυγεία ντουλάπες, ψυγεία side by side, ελεύθερα ή εντοιχιζόμενα, με πρόσθετες λειτουργίες (no-frost, anti-finger κ.α.).

Σε ποια brands εξειδικεύεται η iQservice;

Τα brands ψυγείων που είναι εξειδικευμένη η iQservice είναι τα SIEMENS, BOSCH, PITSOS, MIELE, LG. Ωστόσο αναλαμβάνει με 100% επιτυχία την επισκευή οποιουδήποτε άλλου ψυγείου, σε πάντα ανταγωνιστικές τιμές.

Η επισκευή ψυγείου γίνεται στο σπίτι μου ή θα χρειαστεί να το μεταφέρω σε κάποιον χώρο;

Εξαρτάται από την βλάβη. Συνήθως οι εργασίες λαμβάνουν χώρα στον χώρο σας, αλλά ακόμη και αν χρειάζεται μεταφορά την αναλαμβάνουμε εμείς.

Η iQservice αναλαμβάνει επισκευή ψυγείων σε όλη την Αθήνα;

Ναι, στην iQservice καλύπτουμε τις ανάγκες σας σε επισκευή ψυγείων σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η iQservice σήμερα έχει χτίσει μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες

ΠΟΛΥΠΕΙΡΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η iQservice σήμερα είναι μία πολύπειρη, σύγχρονη και δυναμική τεχνική εταιρεία υπηρεσιών

ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Η iQservice σήμερα έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και παρέχει τις υπηρεσίες της σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, με πλήρως εγγυημένη αποτελεσματικότητα και συνέπεια

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum vestibulum quis metus sodales ullamcorper. Vivamus eu sodales sapien, sit amet rhoncus nisi. Curabitur luctus ipsum ac magna ultricies imperdiet.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ & ΠΙΑΤΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ & ΠΙΑΤΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ

Καλέστε μας Στείλτε μας email