ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210 7641033

ΩΡΑΡΙΟ: 08:00–22:00 (ΚΑΘ.) 09:00–15:00 (ΣΑΒ.)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Επισκευές Ψυγείων και Service από το ειδικό προσωπικό της iQservice! Θα βρείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, με εξειδίκευση σε κατασκευάστριες εταιρείες όπως Bosch & Pitsos, Μiele, LG, Siemens.

Το ψυγείο είναι μία συσκευή που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Αν πάθει κάτι αυτόματα είναι σαν να χάνει την αξία του και μέσα σε λίγη ώρα τα τρόφιμα αλλοιώνονται, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στον προγραμματισμό της οικογένειας και γενικά σε ό,τι συνεπάγεται με την συντήρηση τροφίμων.

Η εταιρεία μας είναι στη διάθεσή σας με τους καλύτερους τεχνικούς, για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες επισκευής ψυγείου. Οι πιο συχνές υπηρεσίες που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας αφορούν την αλλαγή φοράς πόρτας, τον πλήρη έλεγχο και το γέμισμα του φρέον εφόσον χρειάζεται για να βελτιώσουμε τη λειτουργία του καθώς και την αλλαγή φίλτρων εφόσον αυτό είναι το πρόβλημα.

Αν η βλάβη είναι μεγαλύτερη, τότε το προσωπικό σας επεξηγεί τι συμβαίνει και μετά από μελέτη και σας συμβουλεύει για το αν συμφέρει να επισκευάσετε την βλάβη ή να αγοράσετε καινούργιο ψυγείο.

  • Τα τρόφιμα αλλοιώνονται πριν την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης
  • Είναι εντελώς αθόρυβη η λειτουργία του. Το κουδουνάκι χτυπάει για αλλαγή συμπιεστή
  • Συλλογή υγρών γύρω από το ψυγείο. Σημαίνει ότι οι σωληνώσεις μπορεί να είναι σπασμένες ή το δοχείο συλλογής υγρού έχει σπάσει
  • Συσσώρευση πάγου, σημαίνει ότι χρειάζεται απόψυξη
  • Καλή λειτουργία κατάψυξης αλλά συντήρηση που δεν αποδίδει
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΟΥ BOSCH – PITSOS – ΜIELE – LG – SIEMENS

ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΟΥ Η ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ;

Το ειδικό προσωπικό της IQService είναι στη διάθεσή σας για την επισκευή του ψυγείου σας (SIEMENS, BOSCH, PITSOS, MIELE, LG), σε προσφορές. Οι τεχνικοί θα διαπιστώσουν την βλάβη, θα σας ενημερώσουν για το κόστος κι έπειτα εσείς μπορείτε να αποφασίσετε αν θα αγοράσετε καινούργιο ή θα επισκευάσετε το ήδη υπάρχον.

Η IQ SERVICE ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ;

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την επισκευή κάθε μάρκας ψυγείου και κάθε τύπου. Άνω και κάτω κατάψυξης, ψυγεία ντουλάπες, ψυγεία side by side, ελεύθερα ή εντοιχιζόμενα, με πρόσθετες λειτουργίες (no-frost, anti-finger κ.α.).

ΣΕ ΠΟΙΑ BRANDS ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ Η IQ SERVICE;

Τα brands ψυγείων που είναι εξειδικευμένη η IQ Service είναι τα SIEMENS, BOSCH, PITSOS, MIELE, LG. Ωστόσο αναλαμβάνει με 100% επιτυχία την επισκευή οποιουδήποτε άλλου, σε πολύ καλές τιμές.

Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ;

Εξαρτάται από την βλάβη. Συνήθως οι εργασίες λαμβάνουν χώρα στον χώρο σας αλλά ακόμη και αν χρειάζεται μεταφορά εμείς την αναλαμβάνουμε.

Η IQ SERVICE ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

Καλύπτουμε τις ανάγκες σας σε επισκευή ψυγείων σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η iQservice σήμερα έχει χτίσει μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες

ΠΟΛΥΠΕΙΡΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η iQservice σήμερα είναι μία πολύπειρη, σύγχρονη και δυναμική τεχνική εταιρεία υπηρεσιών

ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Η iQservice σήμερα έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και παρέχει τις υπηρεσίες της σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, με πλήρως εγγυημένη αποτελεσματικότητα και συνέπεια

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum vestibulum quis metus sodales ullamcorper. Vivamus eu sodales sapien, sit amet rhoncus nisi. Curabitur luctus ipsum ac magna ultricies imperdiet.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ & ΠΙΑΤΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ & ΠΙΑΤΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ

Καλέστε μας Στείλτε μας email