ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2107641033

Χρειάζεστε έναν εξειδικευμένο συνεργάτη για επισκευές οικιακών και ηλεκτρικών συσκευών, άμεσα, αξιόπιστα και οικονομικά; Στην iQservice τον βρίσκετε!

Παρέχουμε το service που χρειάζεται και τις απαραίτητες επιδιορθώσεις ώστε να λειτουργεί και πάλι η συσκευή σας, όπως πρέπει.

Οι αδειοδοτημένοι τεχνικοί σας προσφέρουν:

  • Εγκατάσταση και επισκευή ηλεκτρικών συσκευών κουζίνας με επίδειξη των βασικών λειτουργιών τους
  • Επισκευή φούρνων και κεραμικών εστιών
  • Εγκατάσταση εντοιχιζόμενων ψυγείων και επισκευή ανταλλακτικών που χρειάζονται αντικατάσταση

 

Μέχρι να πατήσετε το «on» της συσκευής σας, είμαστε δίπλα σας

Εκτός από την εγκατάσταση της ηλεκτρικής συσκευής, σας υποδεικνύουμε και όλες τις βασικές λειτουργίες της συσκευής, ώστε να μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε άμεσα και σωστά, χωρίς να προκληθεί κανένα πρόβλημα. Οι έμπειροι επαγγελματίες είναι στη διάθεσή σας!

 

Σέρβις ηλεκτρικών συσκευών σε όλη την περιφέρεια

Οπουδήποτε κι αν μένετε στην Αθήνα (Περιστέρι, Χαλάνδρι, Κέντρο) μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα από ένα δίκτυο τεχνικών που θα έρθουν στον χώρο σας. Στόχος μας είναι να μείνουν οι πελάτες ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και από την επικοινωνία που είχαν από το συνεργάτη μας.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι ηλεκτρικές – οικιακές συσκευές για εσάς. Το ψυγείο λειτουργεί ασταμάτητα 24ώρες το 24ωρο, το πλυντήριο και η κουζίνα είναι απαραίτητα συγκεκριμένες ώρες. Οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργικότητα του νοικοκυριού σας.

 

Επισκευές για όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις επισκευής σε οικιακές συσκευές όλων των εταιρειών, όπως Siemens, Bosch, Pitsos, Whirlpool, Electrolux, Morris κ.α. Οι αδειοδοτημένοι τεχνικοί μας θα σας επιλύσουν κάθε απορία για τη λειτουργία και το είδος της βλάβης κάθε μίας συσκευής ξεχωριστά.

Καλέστε μας και θα στείλουμε άμεσα τον επαγγελματία στον χώρο σας!

 

Ανάλογα με το είδος της επισκευής, πραγματοποιούμε μέτρηση ηλεκτρικής παροχής, προκειμένου να γίνει πιο εύκολα και σωστά κάθε εργασία στον χώρο σας.

 

Συχνές Ερωτήσεις Για: Επισκευές Ηλεκτρικών – Οικιακών Συσκευών

 

Η IQ Service αναλαμβάνει επισκευές ηλεκτρικών – οικιακών συσκευών για όλους τους τύπους;

Ναι. Όλοι οι τύποι ηλεκτρικών και οικιακών συσκευών επιδέχονται επισκευής από το εξειδικευμένο μας προσωπικό, σε χαμηλές τιμές. Κάθε εργασία αναλαμβάνει πάντα ο πλέον ειδικός συνεργάτης μας.

 

Εξυπηρετεί όλη την Αθήνα;

Καλύπτουμε τις ανάγκες σας σε επισκευές ηλεκτρικών – οικιακών συσκευών σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

 

Έρχονται στον χώρο μου;

Οι τεχνικοί έρχονται στον χώρο σας όπου κι αν διαμένετε στην περιοχή της Αθήνας. Μας καλείτε και την ίδια στιγμή κλείνουμε ραντεβού την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει στον χώρο σας.

 

Σε ποιες περιπτώσεις συμφέρει η επισκευή ηλεκτρικών – οικιακών συσκευών;

Όταν οι βλάβες που προκύπτουν από τις ηλεκτρικές και οικιακές συσκευές είναι συνηθισμένες και μικρές και δεν επηρεάζουν συνολικά την λειτουργία της κάθε συσκευής, τότε αξίζει να προχωρήσετε στην επισκευή τους. Είναι σημαντικό λοιπόν να καλέσετε τον ειδικό και αφού αποφανθεί να καταλήξετε μαζί του τι είναι πιο συμφέρον για εσάς.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Iqservice