ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ – ΠΙΑΤΩΝ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2107641033

Για τις επισκευές πλυντηρίων, ρούχων, πιάτων έχετε άμεσα την λύση! Οι ειδικά εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μπορούν να επισκευάσουν γρήγορα την οικιακή συσκευή προσφέροντάς σας ξανά άνεση και λειτουργικότητα στις δουλειές του νοικοκυριού.

 

Κάνει περίεργους θορύβους το πλυντήριό σας; Βγάζει νερά; Το πλυντήριο πιάτων δεν πλένει όπως θα θέλατε και σταματάει τη λειτουργία του εν μέσω πλύσης; Οι τεχνικοί μας έχουν τη λύση που χρειάζεστε.

 

 

 

Μελέτη

 

Από τη στιγμή που θα μας καλέσετε, ερχόμαστε στον χώρο σας για να μελετήσουμε την βλάβη και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις, ώστε σε πολύ λίγο χρόνο να λειτουργεί πάλι η οικιακή συσκευή σας.

 

Επισκευή

Αναλόγως με τη βλάβη, το αρμόδιο τμήμα θα αναλάβει την επισκευή, καθορίζοντας ένα χρονοδιάγραμμα για το πέρας των εργασιών. Ακόμα και αν η βλάβη είναι περίπλοκη, εγγυόμαστε ότι θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε!

 

Αν χρειάζεται, σας επεξηγούμε τον τρόπο χρήσης εκ νέου της συσκευής, ώστε στο μέλλον να μην ξαναγίνουν παρόμοια λάθη.

 

Οι πιο συχνές βλάβες που αντιμετωπίζει ένα νοικοκυριό στο πλυντήριο ρούχων και πιάτων, είναι:

 

  • Το πλυντήριο δεν παίρνει νερό και δεν αδυνατεί να ξεκινήσει
  • Δεν αδειάζει τα νερά και έχει πρόβλημα στα φίλτρα
  • Βγάζει σε κάθε πλύση νερά από το κάτω μέρος
  • Κάνει μεγάλο θόρυβο και κουνιέται από τη θέση του

 

Πέρα από το service πλυντηρίου που μπορεί να χρειαστεί, οι έμπειροι τεχνικοί μας προσφέρουν τη δυνατότητα εγκατάστασης και σύνδεσης πλυντηρίου ρούχων, επισκευής και καθαρισμού από ξένα σώματα.

Επισκευάζουμε όλες τις εταιρείες

 

Από την SIEMENS και την BOSCH μέχρι την  PITSOS, MIELE και την LG παρέχουμε άμεσα υπηρεσίες επισκευής και γνήσια ανταλλακτικά. Για όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες, έχουμε τη λύση που χρειάζεστε.

 

Καλέστε μας! Ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας! Κορυφαίες τιμές!

 

Συχνές Ερωτήσεις Για: Επισκευές Πλυντηρίων Ρούχων & Πιάτων Miele, Siemens, LG, Bosch, Pitsos

 

Πότε καταλαβαίνω ότι χρειάζομαι επισκευή πλυντηρίου πιάτων ή ρούχων;

Τα πλυντήρια ρούχων ή πιάτων αποτελούν μία από τις πιο σημαντικές οικιακές συσκευές που έχουν μεγάλη χρήση σε ένα νοικοκυριό. Ακριβώς γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσουν κάποια βλάβη. Μερικές ενδείξεις που θα σας κάνουν να σκεφτείτε ότι χρειάζεται επισκευή το πλυντήριο ρούχων ή πιάτων είναι:  όταν δεν τραβάνε νερό, όταν δεν λειτουργούν ακόμα κι αν είναι στην πρίζα, όταν δεν αδειάζουν το νερό ή όταν κάνουν περίεργους θορύβους.

 

Η IQ Service αναλαμβάνει επισκευή πλυντηρίου πιάτων ή ρούχων για όλους τους τύπους;

Είτε το πλυντήριό σας είναι ελεύθερο, ημιεντοιχιζόμενο ή εντοιχιζόμενο, είτε είναι πάγκου ή επιδαπέδιο οι ειδικοί τεχνικοί θα σας προσφέρουν όλες τις λύσεις επισκευής, σε πολύ καλές τιμές.

 

Σε ποια brands εξειδικεύεται η IQ Service;

Αναλαμβάνουμε επισκευή πλυντηρίου ρούχων SIEMENS, BOSCH, PITSOS, MIELE, LG και όλων των brands που υπάρχουν στο εμπόριο αυτή την στιγμή.

 

Η επισκευή γίνεται στον χώρο μου ή θα χρειαστεί να το μεταφέρω κάπου αλλού;

Εξαρτάται από τη βλάβη. Συνήθως οι εργασίες λαμβάνουν χώρα στον χώρο σας αλλά ακόμη και αν χρειάζεται μεταφορά εμείς την αναλαμβάνουμε.

 

Η IQ Service αναλαμβάνει επισκευή πλυντηρίου πιάτων ή ρούχων σε όλη την Αθήνα;

Καλύπτουμε τις ανάγκες σας σε επισκευή πλυντηρίου πιάτων ή ρούχων σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

 

Συμφέρει να κάνω σέρβις των ηλεκτρικών συσκευών ή να προχωρήσω σε αγορά νέων;

Το service των ηλεκτρικών συσκευών συμφέρει περισσότερο από την αγορά νέων εφόσον η βλάβη είναι μικρή και επιδιορθώνεται με ένα απλό ανταλλακτικό. Από την στιγμή που η ηλεκτρική συσκευή είναι παλιά και παρουσιάσει βλάβη που σχετίζεται με τον μηχανισμό της τότε επιβάλλεται η αγορά νέας συσκευής.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Iqservice