ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ – ΠΙΑΤΩΝ

Για τις επισκευές πλυντηρίων, ρούχων, πιάτων έχετε άμεσα την λύση! Οι ειδικά εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μπορούν να επισκευάσουν γρήγορα την οικιακή συσκευή προσφέροντάς σας ξανά άνεση και λειτουργικότητα στις δουλειές του νοικοκυριού.

 

Κάνει περίεργους θορύβους το πλυντήριό σας; Βγάζει νερά; Το πλυντήριο πιάτων δεν πλένει όπως θα θέλατε και σταματάει τη λειτουργία του εν μέσω πλύσης; Οι τεχνικοί μας έχουν τη λύση που χρειάζεστε.

 

 

 

Μελέτη

 

Από τη στιγμή που θα μας καλέσετε, ερχόμαστε στον χώρο σας για να μελετήσουμε την βλάβη και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις, ώστε σε πολύ λίγο χρόνο να λειτουργεί πάλι η οικιακή συσκευή σας.

 

Επισκευή

Αναλόγως με τη βλάβη, το αρμόδιο τμήμα θα αναλάβει την επισκευή, καθορίζοντας ένα χρονοδιάγραμμα για το πέρας των εργασιών. Ακόμα και αν η βλάβη είναι περίπλοκη, εγγυόμαστε ότι θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε!

 

Αν χρειάζεται, σας επεξηγούμε τον τρόπο χρήσης εκ νέου της συσκευής, ώστε στο μέλλον να μην ξαναγίνουν παρόμοια λάθη.

 

Οι πιο συχνές βλάβες που αντιμετωπίζει ένα νοικοκυριό στο πλυντήριο ρούχων και πιάτων, είναι:

 

  • Το πλυντήριο δεν παίρνει νερό και δεν αδυνατεί να ξεκινήσει
  • Δεν αδειάζει τα νερά και έχει πρόβλημα στα φίλτρα
  • Βγάζει σε κάθε πλύση νερά από το κάτω μέρος
  • Κάνει μεγάλο θόρυβο και κουνιέται από τη θέση του

 

Πέρα από το service πλυντηρίου που μπορεί να χρειαστεί, οι έμπειροι τεχνικοί μας προσφέρουν τη δυνατότητα εγκατάστασης και σύνδεσης πλυντηρίου ρούχων, επισκευής και καθαρισμού από ξένα σώματα.

Επισκευάζουμε όλες τις εταιρείες

 

Από την SIEMENS και την BOSCH μέχρι την  PITSOS, MIELE και την LG παρέχουμε άμεσα υπηρεσίες επισκευής και γνήσια ανταλλακτικά. Για όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες, έχουμε τη λύση που χρειάζεστε.

 

Καλέστε μας! Ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας! Κορυφαίες τιμές!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Iqservice