ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΟΥ

Επισκευές Ψυγείων και Service από το ειδικό προσωπικό της iQservice! Θα βρείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, με εξειδίκευση σε κατασκευάστριες εταιρείες όπως Bosch & Pitsos, Μiele, LG, Siemens.

 

Το ψυγείο είναι μία συσκευή που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Αν πάθει κάτι αυτόματα είναι σαν να χάνει την αξία του και μέσα σε λίγη ώρα τα τρόφιμα αλλοιώνονται, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στον προγραμματισμό της οικογένειας και γενικά σε ό,τι συνεπάγεται με την συντήρηση τροφίμων.

 

Η εταιρεία μας είναι στη διάθεσή σας με τους καλύτερους τεχνικούς, για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες επισκευής ψυγείου. Οι πιο συχνές υπηρεσίες που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας αφορούν την αλλαγή φοράς πόρτας, τον πλήρη έλεγχο και το γέμισμα του φρέον εφόσον χρειάζεται για να βελτιώσουμε τη λειτουργία του καθώς και την αλλαγή φίλτρων εφόσον αυτό είναι το πρόβλημα.

Αν η βλάβη είναι μεγαλύτερη, τότε το προσωπικό σας επεξηγεί τι συμβαίνει και μετά από μελέτη και σας συμβουλεύει για το αν συμφέρει να επισκευάσετε την βλάβη ή να αγοράσετε καινούργιο ψυγείο.

 

Πως θα καταλάβετε ότι το ψυγείο χρειάζεται άμεσα επισκευή

  • Τα τρόφιμα αλλοιώνονται πριν την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης
  • Είναι εντελώς αθόρυβη η λειτουργία του. Το κουδουνάκι χτυπάει για αλλαγή συμπιεστή
  • Συλλογή υγρών γύρω από το ψυγείο. Σημαίνει ότι οι σωληνώσεις μπορεί να είναι σπασμένες ή το δοχείο συλλογής υγρού έχει σπάσει
  • Συσσώρευση πάγου, σημαίνει ότι χρειάζεται απόψυξη
  • Καλή λειτουργία κατάψυξης αλλά συντήρηση που δεν αποδίδει

 

Η επισκευή του ψυγείου σας είναι δικό μας θέμα! Καλέστε μας! Βρείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Iqservice