ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ (AIR CONDITION)

Αυξήστε τη διάρκεια ζωής του κλιματιστικού – ψυκτικού σας με την βοήθεια ενός επαγγελματία! Η συντήρηση και ο σωστός καθαρισμός στα κλιματιστικά (air condition) είναι πολύ σημαντικός και αναγκαίος για την αποφυγή πολλών ασθενειών που προκύπτουν από αυτά και την καταπολέμηση των μυκήτων και βακτηρίων που συσσωρεύονται από τη χρήση του.

 

Σε γενικές γραμμές σε ένα σπίτι όπου μένουν πολλά άτομα συνιστάται η συντήρηση και ο καθαρισμός του κλιματιστικού να γίνεται 1-2 φορές τον χρόνο, ενώ σε ένα κατάστημα και επαγγελματικό χώρο 1 φορά τον χρόνο.

 

Ο καθαρισμός air condition σπιτιού και της εσωτερικής και της εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού πραγματοποιείται εδώ και χρόνια από την iQservice, από έμπειρους ψυκτικούς που προσέχουν σε κάθε στάδιο τις ενέργειές τους, ενώ ταυτόχρονα σας συμβουλεύουν για τη σωστή χρήση του.

 

Διαδικασία καθαρισμού & συντήρησης

 

Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα, σε μορφή σπρέι ή υγρού. Κατάλληλα και ευκολόχρηστα, τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές μονάδες.

 

Τα καθαριστικά που επιλέγουμε είναι τα ποιοτικότερα της αγοράς:

 

  • Καθαρίζουν τέλεια, ενώ ταυτόχρονα απολυμαίνουν
  • Καταπολεμούν ευρέως φάσματος μύκητες και βακτήρια
  • Δεν αφήνουν κατάλοιπα

 

Για αρχή ανοίγουμε το καπάκι της εσωτερικής μονάδας βγάζουμε τα φίλτρα για τη σκόνη και τα φίλτρα ενεργού άνθρακα, εφόσον υπάρχουν. Ο καθαρισμός της εσωτερικής μονάδας γίνεται με ειδικό μηχάνημα με πίεση αέρα για βέλτιστο ψεκασμό που εισχωρεί σε βάθος, αφαιρώντας τους μύκητες και τα βακτήρια.

 

Όσον αφορά την εξωτερική μονάδα κλιματιστικού, πρέπει να καθαριστεί για να βελτιωθεί η απόδοση του συμπιεστή. Αν λειτουργεί σε έναν χώρο με πολλά χώματα ή άλλου είδους αλλοιώσεις τότε είναι απαραίτητο να καθαριστεί με ειδικά σκευάσματα. Εναλλακτικά ένας απλός καθαρισμός με νερό αρκεί.

 

Η iQservice προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης σε όλα τα μεγέθη κλιματιστικού, διαφυλάσσοντας την υγεία όλων των μελών της οικογένειάς σας!

 

Εγγυήσεις μας:

 

  • Η διατήρηση υψηλού βαθμού απόδοσης του κλιματιστικού, που μεταφράζεται ως οικονομία στις ετήσιες δαπάνες του νοικοκυριού
  • Η εξασφάλιση μεγαλύτερης διάρκειας ζωής του κλιματιστικού

 

Η συντήρηση των κλιματιστικών γίνεται μόνο από αδειούχους, πιστοποιημένους τεχνίτες και σύμφωνα με την οδηγία της Ε.Ε  517/2067 και την πιστοποίηση ευρωπαϊκού κανονισμού 517/2067/2015, την ημέρα και ώρα που θέλετε!

 

Κλείστε ραντεβού σήμερα! Οι καλύτερες τιμές στην συντήρηση του air condition, είναι στην iQservice.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Iqservice