ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210 7641033

ΩΡΑΡΙΟ: 08:00–22:00 (ΚΑΘ.) 09:00–15:00 (ΣΑΒ.)

ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Η απεγκατάσταση κλιματιστικού χρειάζεται να γίνει με προσοχή από τεχνίτη ψυκτικό, ώστε το κλιματιστικό να είναι έτοιμο να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε άλλο σημείο επιθυμείτε. Οι ειδικοί της iQservice είναι στη διάθεσή σας για την απεγκατάσταση του κλιματιστικού γρήγορα, εξειδικευμένα και εύκολα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βγάζουμε τις τάπες των βαλβίδων και συνδέουμε τον μπλε σωλήνα με τις βαλβίδες αερίων. Στη συνέχεια κλείνουμε με κλειδί allen τη βαλβίδα υγρού, έχοντας μαζέψει το ψυκτικό στην εξωτερική μονάδα. Ανοίγουμε το καπάκι από το τερματικό της εξωτερικής μονάδας και στη συνέχεια αποσυνδέουμε τα καλώδια. Έπειτα ξεσφίγγουμε τα ρακόρ και αφαιρούμε τη σωλήνα των μανομέτρων. Στην συνέχεια ταπώνουμε τις άκρες με ταινία.

Μεταφέρουμε τις μονάδες σε μία θέση συνδέουμε τους σωλήνες σφίγγοντας τα ρακόρ. Αφού συνδεθούν κάνουμε το απαραίτητο check. Πρέπει να δημιουργήσουμε για λίγα λεπτά το απαραίτητο κενό, ώστε να διαπιστώσουμε ότι όλα λειτουργούν ομαλά.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

Είτε πρόκειται να γίνει απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση κλιματιστικού είτε απλή αποξήλωση, είναι ανάγκη να συσκευαστεί το κλιματιστικό για να προστατευτεί από χτυπήματα και να μην εισβάλλει σκόνη στα τμήματά του.

Το καλύτερο υλικό συσκευασίας είναι το πλαστικό σελοφάν με τις κυψελίδες αέρα. Για καλύτερα αποτελέσματα, είναι καλό να πλένεται με νερό και ειδικό καθαρτικό, το κουτί.

Η μεταφορά της εξωτερικής μονάδας πρέπει να γίνεται πάντα όρθια γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε να χάσετε τα λάδια του συμπιεστή.

  • Άμεση εξυπηρέτηση στον χώρο σας
  • Τήρηση χρονοδιαγραμμάτων, χωρίς καθυστερήσεις
Η iQservice είναι στη διάθεσή σας για την απεγκατάσταση οποιουδήποτε air condition, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ: ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ (AIR CONDITION)

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ – AIR CONDITION Η ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ;

Η απεγκατάσταση του κλιματιστικού σας είναι μία διαδικασία που περιλαμβάνει ειδικές εργασίες που γίνονται επιτυχώς από αδειούχο πιστοποιημένο ψυκτικό. Μόνο όσοι γνωρίζουν πολύ καλά το σύστημα του κλιματιστικού και έχουν πραγματοποιήσει στο παρελθόν παρόμοια εργασία θα μπορούσαν να δοκιμάσουν, με κίνδυνο όμως να προκαλέσουν βλάβη, ειδικά στην περίπτωση που μετά την απεγκατάσταση θα γίνει εγκατάσταση σε νέα θέση.

ΑΦΗΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ Η ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ;

Η απεγκατάσταση κλιματιστικού αφήνει μικρές τρύπες στον τοίχο, οι οποίες στοκάρονται και δεν αφήνουν κανένα σημάδι. Επίσης μπορεί στην περιοχή που καταλάμβανε το κλιματιστικό να υπάρχει μία μικρή διχρωμία σε σχέση με τον υπόλοιπο τοίχο.

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ;

Ένας αδειούχος πιστοποιημένος τεχνικός χρειάζεται λίγο χρόνο για την απεγκατάσταση, η οποία πραγματοποιείται σε 3 βήματα. 1. Ανάκτηση ψυκτικού υγρού. 2. Απεγκατάσταση εξωτερικής μονάδας. 3. Απεγκατάσταση εσωτερικής μονάδας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η iQservice σήμερα έχει χτίσει μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες

ΠΟΛΥΠΕΙΡΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η iQservice σήμερα είναι μία πολύπειρη, σύγχρονη και δυναμική τεχνική εταιρεία υπηρεσιών

ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Η iQservice σήμερα έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και παρέχει τις υπηρεσίες της σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, με πλήρως εγγυημένη αποτελεσματικότητα και συνέπεια

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ
ΒΛΑΒΩΝ

Καλέστε μας Στείλτε μας email