ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210 7641033

ΩΡΑΡΙΟ: 08:00–22:00 (ΚΑΘ.) 09:00–15:00 (ΣΑΒ.)

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (SERVICE) ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ (AIR CONDITION)

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Αυξήστε τη διάρκεια ζωής του κλιματιστικού – ψυκτικού σας με την βοήθεια ενός επαγγελματία! Η συντήρηση και ο σωστός καθαρισμός στα κλιματιστικά (air condition) είναι πολύ σημαντικός και αναγκαίος για την αποφυγή πολλών ασθενειών που προκύπτουν από αυτά και την καταπολέμηση των μυκήτων και βακτηρίων που συσσωρεύονται από τη χρήση του.

Σε γενικές γραμμές σε ένα σπίτι όπου μένουν πολλά άτομα συνιστάται η συντήρηση και ο καθαρισμός του κλιματιστικού να γίνεται 1-2 φορές τον χρόνο, ενώ σε ένα κατάστημα και επαγγελματικό χώρο 1 φορά τον χρόνο.

Ο καθαρισμός air condition σπιτιού και της εσωτερικής και της εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού πραγματοποιείται εδώ και χρόνια από την iQservice, από έμπειρους ψυκτικούς που προσέχουν σε κάθε στάδιο τις ενέργειές τους, ενώ ταυτόχρονα σας συμβουλεύουν για τη σωστή χρήση του.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα, σε μορφή σπρέι ή υγρού. Κατάλληλα και ευκολόχρηστα, τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές μονάδες.

  • Καθαρίζουν τέλεια, ενώ ταυτόχρονα απολυμαίνουν
  • Καταπολεμούν ευρέως φάσματος μύκητες και βακτήρια
  • Δεν αφήνουν κατάλοιπα
Τα καθαριστικά που επιλέγουμε

Για αρχή ανοίγουμε το καπάκι της εσωτερικής μονάδας βγάζουμε τα φίλτρα για τη σκόνη και τα φίλτρα ενεργού άνθρακα, εφόσον υπάρχουν. Ο καθαρισμός της εσωτερικής μονάδας γίνεται με ειδικό μηχάνημα με πίεση αέρα για βέλτιστο ψεκασμό που εισχωρεί σε βάθος, αφαιρώντας τους μύκητες και τα βακτήρια.

Όσον αφορά την εξωτερική μονάδα κλιματιστικού, πρέπει να καθαριστεί για να βελτιωθεί η απόδοση του συμπιεστή. Αν λειτουργεί σε έναν χώρο με πολλά χώματα ή άλλου είδους αλλοιώσεις τότε είναι απαραίτητο να καθαριστεί με ειδικά σκευάσματα. Εναλλακτικά ένας απλός καθαρισμός με νερό αρκεί.

Η iQservice προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης σε όλα τα μεγέθη κλιματιστικού, διαφυλάσσοντας την υγεία όλων των μελών της οικογένειάς σας!

  • Η διατήρηση υψηλού βαθμού απόδοσης του κλιματιστικού, που μεταφράζεται ως οικονομία στις ετήσιες δαπάνες του νοικοκυριού
  • Η εξασφάλιση μεγαλύτερης διάρκειας ζωής του κλιματιστικού
ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΑΣ:

Η συντήρηση των κλιματιστικών γίνεται μόνο από αδειούχους, πιστοποιημένους τεχνίτες και σύμφωνα με την οδηγία της Ε.Ε 517/2067 και την πιστοποίηση ευρωπαϊκού κανονισμού 517/2067/2015, την ημέρα και ώρα που θέλετε!

Αν ενδιαφέρεστε για Εγκατάσταση & Τοποθέτηση Κλιματιστικού (Air Condition) κάντε κλικ εδώ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ (AIR CONDITION)

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ;

Η συντήρηση των κλιματιστικών είναι άκρως απαραίτητη ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία, η αντοχή στον χρόνο και οι υγιεινές συνθήκες ατμόσφαιρας του χώρου.

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ SERVICE ΣΤΟ AIR CONDITION ΜΟΥ;

Η συχνότητα του service κλιματιστικού εξαρτάται ξεκάθαρα από τη χρήση του. Άλλοι παράγοντες είναι οι συνθήκες του κάθε περιβάλλοντος και οι ρύποι που επικρατούν στο περιβάλλον (σκόνες κ.τ.λ.). Μία καλή συχνότητα σε κάθε περίπτωση προς αποφυγή ζημιών είναι η συντήρηση του κλιματιστικού σας μία φορά ετησίως από ψυκτικό. Παρόλα αυτά, ένας έλεγχος επιβάλλεται αν ακούτε ασυνήθιστους θορύβους ή αντιλαμβάνεστε την απόδοσή του να είναι χαμηλή.

Η IQ SERVICE ΠΑΡΕΧΕΙ ΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ;

H συντήρηση του κλιματιστικού σας γίνεται από την IQ Service από εξειδικευμένο ψυκτικό και εφόσον διαπιστωθεί η ανάγκη μετά από μετρήσεις με ειδικά όργανα γίνεται πλήρωση ψυκτικού υγρού ανάλογου τύπου με αυτό που χρησιμοποιεί το μηχάνημα σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η iQservice σήμερα έχει χτίσει μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες

ΠΟΛΥΠΕΙΡΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η iQservice σήμερα είναι μία πολύπειρη, σύγχρονη και δυναμική τεχνική εταιρεία υπηρεσιών

ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Η iQservice σήμερα έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και παρέχει τις υπηρεσίες της σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, με πλήρως εγγυημένη αποτελεσματικότητα και συνέπεια

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ
ΒΛΑΒΩΝ

Καλέστε μας Στείλτε μας email