ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ (AIR CONDITION)

Η επιλογή του σωστού κλιματιστικού είναι το Α και το Ω για την απόδοση, τη λειτουργία και την ποιότητα του στο σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

Στην iQservice, η εγκατάσταση – τοποθέτηση κλιματιστικού (μαζί με τοποθέτηση εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού) πραγματοποιείται από έμπειρους τεχνικούς και αδειούχους ψυκτικούς, με ραντεβού λίγες μέρες πριν, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

 

Στην iQservice, η εγκατάσταση air condition (αιρ κοντίσιον) μπορεί να πραγματοποιηθεί με αντλία κενού, χωρίς να προκύψει κανένα μελλοντικό πρόβλημα στην απόδοσή του. Οι τεχνικοί ελέγχουν το κλιματιστικό και ανάλογα πράττουν, δίνοντάς σας πληροφορίες, ώστε να γνωρίζετε τι συμβαίνει στην εξέλιξη της εγκατάστασης.

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκατάστασης, ελέγχεται με ειδικό ανιχνευτή η ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση στο σημείο που θα τοποθετηθεί το κλιματιστικό. Όλα τα καλώδια οργανώνονται και η διαδικασία γίνεται με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

 

Μοιραζόμαστε μαζί σας χρήσιμες συμβουλές για την τοποθέτηση του κλιματιστικού!

 

Η εξωτερική μονάδα:

 

  • Πρέπει να βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο που αερίζεται επαρκώς
  • Πρέπει να προστατεύεται από την ακτινοβολία του ήλιου
  • Πρέπει να τοποθετείται λίγο πιο χαμηλά από την μονάδα που βρίσκεται στο εσωτερικό του χώρου, είτε καρφωμένη στον τοίχο, είτε πάνω σε πλαστική βάση

 

Γιατί να επιλέξετε iQservice, για την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας;

 

Η εταιρεία κατέχει τη γνώση, την εμπειρία και την τεχνική κατάρτιση. Ακολουθεί βασικούς κανόνες, οι οποίοι τηρούνται πάντα και εξασφαλίζουν ότι το κλιματιστικό σας θα σας προσφέρει τέλεια ψύξη και θέρμανση για πολλά χρόνια.

 

Τοποθετούμε την εσωτερική μονάδα στα ¾ του συνολικού ύψους του δωματίου, όπως προβλέπεται, αφού πρώτα έχουμε ελέγξει τον τοίχο. Η σύνδεση των σωληνώσεων γίνεται με ειδικά ρακόρ, χωρίς να προχωράμε σε καμία συγκόλληση που θεωρείται βλαβερή για το μηχάνημα.

Μονώνουμε ξεχωριστά κάθε έναν χαλκοσωλήνα πριν την τοποθέτησή τους, χωρίς να ξεπερνάμε το 1,5 μέτρο ανάμεσα σε εξωτερική και εσωτερική μονάδα, όπως προβλέπεται. Επίσης, δημιουργούμε με ή χωρίς αντλία κενού, το απαραίτητο κενό στην μονάδα. Απορροφάται δηλαδή όλος ο ατμοσφαιρικός αέρας από τη σωλήνωση.

 

Τέλος, παρέχουμε ενυπόγραφη εγγύηση εγκατάστασης! Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις μοναδικές τιμές.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Iqservice