ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Οι επισκευές των κλιματιστικών, όλων των κατασκευαστικών εταιρειών και κάθε μεγέθους, πραγματοποιούνται καθημερινά από την ειδική εξειδικευμένη ομάδα των τεχνικών βλαβών κλιματιστικού. Για κάθε μία βλάβη που έχουμε αναλάβει μέχρι σήμερα, έχουμε προτείνει την καλύτερη λύση, για κάθε καινούργιο και παλιό μηχάνημα.

 

Βλάβη στην πλακέτα – Άμεση επίλυση

 

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που προκύπτουν στα κλιματιστικά, είναι η βλάβη πλακέτας. Η διαδικασία που ακολουθείται για τον πλήρη έλεγχο της πλακέτας είναι απλή. Αποσυνδέεται από την συσκευή, ώστε να μην έρχεται σε επαφή με πηγή ρεύματος. Με ειδικά εργαλεία ελέγχεται επί τόπου η λειτουργικότητα και αναφέρεται ο βέλτιστος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος.

 

Ρόλος πλακέτας κλιματιστικού

 

Αν μένετε σε περιοχή που γίνονται συχνές διακοπές ρεύματος (π.χ. τους καλοκαιρινούς μήνες από υπερφόρτωση) ή αν χτυπήσει το σπίτι σας κεραυνός, τότε είναι πιθανό η πλακέτα του κλιματιστικού σας να υποστεί βλάβη ή να καταστραφεί πλήρως.

 

Θεωρείται μία από τις σημαντικές ζημιές καθώς ο ρόλος της είναι η συνολική επίβλεψη των επί μέρους στοιχείων του κλιματιστικού, ελέγχοντας τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος και την εξασφάλιση άνεσης στην θερμοκρασία του χώρου.

 

Συνήθως ο τρόπος λειτουργίας του κλιματιστικού αλλάζει και αμέσως γίνεται αντιληπτό ότι κάτι τρέχει. Η αλλαγή ή επισκευή της πλακέτας είναι αναγκαίο να γίνει από εξειδικευμένο τεχνικό, ο οποίος θα σας δώσει την καλύτερη και πιο οικονομική λύση για το πρόβλημά σας.

 

Η iQservice έχει δημιουργήσει ένα ειδικό τμήμα από εξειδικευμένους και αδειοδοτημένους τεχνικούς για την επισκευή και τον επαναπρογραμματισμό των πλακετών.

 

Εμπιστευθείτε μας και δεν θα χάσετε! Προσφέρουμε πολύ καλές τιμές και Άμεση εξυπηρέτηση στον χώρο σας.

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Iqservice