ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο κλιματισμός, τα pc-smartphone, τα ηλεκτρολογικά – υδραυλικά, ό,τι σχετίζεται με εικόνα-ήχος, οι οικιακές συσκευές, τα συστήματα ασφάλειας, είναι οι σημαντικότερες υπηρεσίες που παρέχει η iQservice στους οικιακούς πελάτες της.

 

Κάθε μία τεχνική υπηρεσία βασίζεται στο τρίπτυχο σχεδίαση, κατασκευή και λειτουργία. Προσφέρουμε μελέτη και σχεδίαση του κάθε έργου από πιστοποιημένους συνεργάτες ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς, εντοπίζοντας ποια είναι η καλύτερη λύση για την κάθε περίπτωση, σε λογικό κόστος, εκπληρώνοντας κάθε επιθυμία.

 

Προετοιμάστε σωστά το κλιματιστικό σας για το καλοκαίρι ή αποκτήστε καινούργιο, εμείς θα σας το εγκαταστήσουμε δίνοντάς σας σημαντικές συμβουλές. Δώστε για επισκευή το pc σας ή το smartphone και εγκαταστήστε επιτέλους ένα σύστημα ασφαλείας που ταιριάζει στον χώρο σας για να έχετε ασφάλεια και προστασία.

 

Άμεση αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων!

 

Εγγύησή μας η λειτουργικότητα, η ποιότητα και η εξοικονόμηση ενέργειας. Αντιμετωπίζουμε όποιο πρόβλημα προκύψει με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σας με αμεσότητα και επαγγελματισμό. Αν χρειάζεστε εξαρχής μελέτη πάνω σε νέο project εγκατάστασης, τότε συγκεκριμένη ομάδα από πιστοποιημένους συνεργάτες έρχεται στον χώρο σας για μελέτη, ανάλυση του σχεδίου και οικονομική προσφορά. Κάθε μία υπηρεσία πραγματοποιείται εντός χρονοδιαγράμματος, χωρίς καθυστερήσεις.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε σε ό,τι χρειάζεστε!

 

 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Iqservice